Gratis hoefkalender 2014

kalender2014 – Het jaar van het paard
Zal 2014 ook het jaar van de paardenhoef worden? Als het aan mij ligt wel :-)
Paardenhoeven.info heeft als doel een beter beeld van de gezonde paardenhoef te verspreiden en paardenhouders bewuster te maken van alles wat ze kunnen doen om hoeven te verbeteren en in topvorm te houden.

Help mee het beeld van gezonde hoeven te verspreiden door deze gratis kalender met foto’s van diverse nederlandse en internationale hoefspecialisten te downloaden en uit te printen en op pensionstallen en maneges op te hangen.

Veel geluk en goede gezondheid gewenst voor alle paarden in het nieuwe jaar!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

calendarFree Hoof Calender 2014

2014 – Year of the horse
Will 2014 become the Year of the Hoof as well? If it is up to me it will be :-)
Paardenhoeven.info aims to spread the image of the healthy horse hoof and raise awareness amongst owners what to do to improve hoof health and keep hooves in great shape.

Help spreading the image of the healthy horse hoof by downloading and printing this calender with photographs of 12 dutch and international hoof specialists. Hang the calender at your livery yard or ridingschool.

We wish you a Happy New Year and perfect health for all horses in 2014!

 

3 gedachten over “Gratis hoefkalender 2014

  1. Sigrid Bos

    Gaaf die kalender Heleen! Mijn oog is inmiddels zeer goed getraind maar blijf dit zeker doen en let nu vooral op de spieren EN de hoeven bij iedere paard!!!! Groetjes Sigrid

    Reageren
  2. Marlies Sanders

    Superidee, heb m gedownload en voor 2014 gaan we hem op fotopapier zetten en dan krijgt hij een prominente plaats in huis!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *